La tercera edició del We Share Handball es durà a terme, en la modalitat online, de l’1 al 4 de juny amb l’objectiu de seguir mobilitzant a la comunitat de l’handbol i compartir aquells aspectes que mostra el nostre esport. Diverses expertes i experts, s’han citat en aquestes jornades, per a reflexionar sobre “Handbol i Resiliència: Construint un futur inspirador” sota aquest enunciat es produiran diverses activitats en formats atractius per a les persones inscrites.
La parada obligatòria per la situació sanitària, més encara quan la filosofia de l’esdeveniment radica en els contactes interpersonals i el networking, ha servit per agafar l’impuls necessari i afrontar les vicissituds i necessitats que han travessat a la nostra societat i per suposat també l’handbol. Una amplia representació, de grans referents del nostre esport, s’ajunten per parlar, debatre i aportar, aspectes d’interès i que en les circumstàncies actuals poden servir d’exemples i, a la vegada, d’estímuls. Més d’una trentena de professionals referents no han volgut perdre’s aquest retrobament i així entre molts altres podrem veure i escoltar a: Manolo Cadenas (entrenador de la selecció d’Argentina i d’Ademar de León), Antonio Carlos Ortega (entrenador de TSV Hannover-Burgdorf de la Bundeslliga alemanya), Paulina Pérez Buforn (jugadora professional del Atco Guardés), Ramón Gallego (President de la Comissió d’Arbitratge i Regles de Joc de la IHF), Jorge Dueñás (Seleccionador femení de Brasil) o Ambros Martín (entrenador de Gyor Audi Eto per a la propera temporada 21/22). A més, en aquesta edició hi haurà una forta presència internacional amb ponents de Brasil, Portugal Bòsnia, Eslovènia i França, com Carlos Resende (entrenador de FC Gaia de Portugal), Danijel Saric (porter de la selecció de Qatar) o Anne-Laure Michel (Associació de Jugadors i Jugadores professionals de balonmano de França). Tot això, també, como a part del procés d’internacionalització de l’esdeveniment ja iniciat en edicions anteriors que pretén, d’aquesta manera, poder escoltar les diverses experiències que s’estan duent a terme en altres països.
Els formats escollits pretenen dinamitzar les diverses activitats que conformen aquestes jornades: taules rodones, debats, panells, diàlegs, etc. possibilitaran comparar i contrastar idees, opinions e informacions, totes elles, de múltiples fonts. No obstant, la riquesa d’aquestes trobades estarà en la participació de les persones inscrites aportant la seva experiència a través de diversos canals.
Como cada edició no faltarà el compromís del moviment We Share Handball, que conformen jugadors i jugadores, àrbitres, gestors, staff tècnic, familiars, etc., amb la Tecnologia i la Innovació que, amb les seves aportacions, generen un valor afegit per l’esport. També i com des de la primera edició la presentació de pòsters tindrà el seu espai com a aparador d’expressió de aquelles persones que volen compartir els seus estudis i anàlisis de situacions relacionades amb l’handbol.
Las inscripcions son gratuïtes y poden realitzar-se fins el 28 de maig a: wesharehandball.org
Important: Informar que la Escuela Nacional de Entrenadores de la RFEBM reconeix 2 crèdits, a través de l’Àrea de Formació de la FCH, en base a la formació continuada, pel Congrés d’aquest any 2021 “We share Handball.
We Share Handball Congress
We Share Handball Congress neix de la inquietud del Club Handbol Esplugues, amb el recolzament de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, de l’ambició dels seus dos fundadors, Isabel Cuesta i Jose Luis Villanueva, i del treball d’un equip de voluntàries i voluntaris per a potenciar una nova era en les relacions de tots els àmbits que intervenen en l’handbol: els contactes, les col·laboracions professionals i relacions personals han de donar pas a una nova realitat. L’objectiu es afavorir la relació entre els clubs deixant a un costat la rivalitat de la competició. Per això, les jornades busquen donar un aire d’optimisme i revitalitzar l’energia d’un esport situat en el grup dels denominats emergents que s’esforça en igualar-se, a altres d’aquesta mateixa consideració, en termes d’innovació, tecnologia i noves formes d’organització.
Amb un format de proximitat, dinàmic i interactiu, l’esdeveniment fomenta l’intercanvi d’inquietuds fent que les protagonistes de la jornada siguin les experiències i no els coneixements més magistrals i teòrics. La manca d’iniciatives semblants, fa que el We Share Handball Congress sigui un dels pocs referents nacionals, i inclús internacionals, de l’handbol d’aquestes característiques.
Aquest tercera edició conta con el recolzament d’empreses com GuinewAgency, Wealia, MxAgency, Handbol A un pas, Handball 100×100 entre altres.
Més informació a www.wesharehandball.org.