usuari:    contrasenya:  OK     Recordar contrasenya  Registre clubs   inici
Área Noticias
ENTREVISTES
NOTÍCIES
NOVA SECCIÓ
PEM GUIERA


verDIVENDRES_Calendari-2012.pdf
verDISSABTE_MATÍ_Calendari-2012.pdf
verDISSABTE_TARDA_Calendari-2012.pdf

XIV edició de l’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

26/06/2012 | FEDERACIÓ | NOTÍCIES

Un total de 105 equips prendran part al 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, 37 més que l’any passat, cosa que suposa un rècord absolut de participació en la història del torneig. L’Handbol Sorra és un dels principals esdeveniments del calendari del Club Handbol Igualada i serveix per tancar la temporada. Els dies forts de l’Handbol Sorra seran divendres 29 a la tarda i el dissabte 30 al llarg de tot el dia. Això no obstant, el Parc de Valldaura acull, des de dilluns al vespre, el Torneig Familiar, que se celebra per primera vegada.

Dels 105 equips que disputaran el 14è Handbol Sorra, 32 són federats. Hi participen clubs de renom com el CH Sant Esteve Sesrovires, el CH La Roca, l’Handbol Gavà i l’Handbol Poblenou. També s’hi ha inscrit un equip d’Andorra. Pel que fa als clubs de la comarca, hi prendran part una àmplia representació del Club Handbol Igualada, del CH Vilanova i del CH Montbui.

Juntament amb el Club Handbol Igualada, organitzen el 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada el Consell Esportiu de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament d’Igualada a través del Patronat Municipal d’Esports.

Cal recordar que els torneigs federats en categories absolutes i de base formen part del II Campionat de Catalunya d’handbol platja.

Per a seguir tota l’actualitat del XIV Handbol Sorra Ciutat d’Igualada podeu visitar el seu blog (http://hsciutatigualada.blogspot.com.es/) o seguir-los via twitter (@handboligualada) o via Facebook (Club Handbol Igualada).

En aquesta mateixa notícia adjuntem, extrem de la plana oficial del torneig, els calendaris oficials de divendres i dissabte de totes les competicions que tindran lloc a Igualada.

Text i agraïments: CH Igualada

 

 

 

Institucions
Institucions
Institucions
Institucions
© 2007, Federació Catalana d'Handbol
Passeig del Canal 39, baixos. 08970 Sant Joan Despí
Telf. 93-601.01.01 | Fax. 93-268.08.97 | e-mail secretaria@fchandbol.com
powered by grupo-campus