usuari:    contrasenya:  OK     Recordar contrasenya  Registre clubs   inici
Área Noticias
ENTREVISTES
NOTÍCIES
NOVA SECCIÓ
PEM GUIERA


verCALENDARI CAMPIONAT CATALUNYA FEMENÍ 2012.pdf
verCALENDARI CAMPIONAT CATALUNYA MASCULÍ-MIXT 2012.pdf
verCALENDARI COPA ALEVÍ 2012.pdf
verCALENDARI COPA ALEVÍ FEMENÍ 2012.pdf
verCALENDARI COPA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT2012.pdf

En joc el Campionat de Catalunya i la Copa d’alevins

06/06/2012 | FEDERACIÓ | NOTÍCIES

Cerdanyola del Vallès i Sant Vicenç dels Horts seran, respectivament, les seus del Campionat de Catalunya i la Copa Aleví de la temporada 2011-2012, i que tindran lloc ambdues durant aquest cap de setmana.

El Parc Esportiu Municipal Guiera de Cerdanyola, seu de la federació Catalana d’Handbol, acollirà el Campionat de Catalunya de la categoria, que es disputarà en les categories masculí-mixt i femení.

Els 16 millors equips de Catalunya (10 masculins-mixts i 6 femenins) lluitaran pel títol. En la primera categoria dissabte es disputaran dos quarts de final, els quatre quarts de final i les dues semifinals, mentre que diumenge tindran lloc la final de consolació i la final del Campionat.

Els equips classificats per a aquesta fase final de la competició són KH-7 BM Granollers Gonzalo Pérez de Vargas, CE Molins de Rei, Handbol Sant Joan Despí, Joventut Handbol Mataró, Handbol Sant Quirze, CEIP Ramón y Cajal, Sant Martí Voramar, BM La Roca, UE Sarrià i Farigola Vallcarca.

En noies, dissabte només es disputaran els dos quarts de final i les dues semifinals, mentre que per diumenge quedaran només els partits que decidiran les quatre primeres posicions finals.

Els equips que estaran presents a Cerdanyola del Vallès són Joventut Handbol Mataró, KH-7 BM Granollers Manel Pérez, CEACA Tàrrega, BM La Roca, Handbol Sant Joan Despí i BM Polinyà.

Cal recordar que, tal i com es va acordar a la Comissió de MiniHandbol, i per a facilitar el passi a la categoria infantil dels nens i nenes, en aquest Campionat hi haurà modificacions a la Normativa, com per exemple en la mida de la pista (30x20), el jugar-se amb pilotes infantils o la inclusió d’un jugador més (5+1) durant el desenvolupament dels partits.

Per la seva banda, Sant Vicenç dels Horts acollirà una nova edició de la Copa Aleví. Un total de 19 equips en categoria masculina-mixta i 9 equips en categoria femenina prendran part de la competició.

La primera fase de la Copa viurà una lligueta en format de tots contra tots amb 5 grups en una categoria (amb 4 equips, excepte en el primer que hi haurà un equip menys) i 2 grups format per 5 i 4 equips, respectivament, en l’altra categoria.

En masculí-mixt, els cinc primers classificats de cada grup més els tres millors segons passar als quarts de final, d’on sortiran els dos semifinalistes (i, per conseqüent, els dos finalistes). En categoria femenina, els dos millors equips de cadascun dels grups passaran a les semifinals de la competició.

La Copa també es disputarà durant dissabte (jornada de matí i tarda) i diumenge (només matí).En aquest cas a la primera jornada es disputaran íntegrament les fases de grups, mentre que diumenge es celebraran les eliminatòries pel títol (quarts de final, semifinals i finals).

En aquesta mateixa notícia adjuntem, en documents *PDF, els calendaris de competició de totes les categories tant del Campionat de Catalunya com de la Copa.

 

 

Institucions
Institucions
Institucions
Institucions
© 2007, Federació Catalana d'Handbol
Passeig del Canal 39, baixos. 08970 Sant Joan Despí
Telf. 93-601.01.01 | Fax. 93-268.08.97 | e-mail secretaria@fchandbol.com
powered by grupo-campus